16 июн. 2006 г., 02:41

Снежанка 

  Поэзия
766 0 0

Произведението не подходит для лиц моложе 18 лет.

Снежанка



Седем сме!
Седим!
Стар скърцащ скрин.
Скърбим !
Седем скърбящи сърца…..
Сълзи…
Сополи..
Сълзи..
Сополи..
Снежанка !
Снощи….
Снощи…
Снощи..
Сякаш сън…
Сякаш спазъм…
Страшна,силна скръб!
Събра си….
Събра си.....
Събра си!
Събра си саковете!
Сама…
Сама…
Само съскаше…-
Селяни ситни, скучни селяндури!
Свирки ? Стига свирки!
Сепнахме се!
Скърбим!
Сърцата седем….
Ситно стенат !
Самотааа…..
Скимтим !
Снежанкеее….
Снежанкеее…
Спри!
Слънце си!
Светни!

© Барон фон Микрофон Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??