14 сент. 2007 г., 19:54

Снежна кралица 

  Поэзия
640 0 2
На снежна кралица, казваш, съм приличала,
от всичко друго, но не и от теб, твърдиш, съм се увличала.
Любовта ми към теб студена зима била е
и нито една любовна искрица край нас не витае.

Казваш, че не те заслужавам,
че пред теб всички останали поставям.
Но запитваш ли се всеки ден,
какво си правил ти за мен.

Дали умът ми твоята изневяра разкрил е,
дали смехът ми с теб искрен бил е?
Дали пред снежната кралица щит стои,
пазещ спящата принцеса от безбройните лъжи.

Обърни ми гръб, както винаги,
изречи тежки думи, не знаейки
значението на това, което сам говориш.
Моя нова истинска любов, кога ще дойдеш?

Ела, преди сърцето ми на парчета да се разбие,
заповядай на повреденото ми сърце да забие,
заповядай на кръвта ми да се разбяга,
преди да се изгубя в тъмнината!

© Дея Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Благодаря,че сте ме прочели,уважавам мнението на всички хора и в никакъв случай не го смятам за грубо.Аз се отпускам, когато пиша и ми прави удоволствие да публикувам тук в този сайт,самият факт,че мои стихове седят сред стиховете на хора от цяла България ме прави безкрайно щастлива.
  • Може да е грубо, но е доста посредствено!
Предложения
: ??:??