Капани,
лов на отговори.
Фиеста от въпроси.
Бенгалски огньове,
ретро шлагери
и сребърни накити за по двадесет.
Надуваеми плашила,
градини с камъни.
Оригинални скалпове
от празни идеали...
Снежни сталактити
вместо зеници...
Конници без глави
и глави без конници.
Нещо не се получава?!
Разбира се,
токът е спрял!
© Росица Илиева Все права защищены
Браво!