6 февр. 2006 г., 19:21

Сняг 

  Поэзия
689 0 0

Сняг покрива с бяла премяна 

грижите и черните кахъри 

и стъпваме по идеалната му снежна белота 

на спокойсствието и тишината, 

а стъпките ни остават  след нас…

© Живко Желев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??