Брато, дай кинта, за кило ракия,
подай ръка на скитника в дъжда,
нямам работа и цел,
нито жена, нито парцел.
Всеки в днешни дни е на прицел,
всеки работи, колкото за шницел,
закусвални и таверни квартални,
стотинки в джоба,
1, 2, 3, проба...
© Атанас Къшев Все права защищены