S O S
Естествено, че светска съм –
живея в този свят.
Естествено, духовна съм –
духът ми е богат.
Естествено, естествено
е мойто естество.
Естествено, че се стремя
към свойто тържество.
Тъй щедро съм вградила в мен
нестихващия бяг
и нося го с една любов
към търсения бряг –
и плисна се от мен вълна.
Обля брега с любов.
Светът подскочи изумен
от този прилив нов.
И в мен плътта срещу духа
издигна пак протест,
но без дори да се смути,
той викна: „SOS”
© Стойна Димова Все права защищены
Аз също те поздравявам от сърце за идващата 2015 година и ти пожелавам нови творчески успехи!Радвам се, че вече се познаваме!
Бог да бъде винаги с тебе!