Болката в сърцето задълбава,
разяжда ме и повече боли,
щом нашата обич вече не изгрява
със слънцето над мойте дни...
А казват „времето лекува " -
и се изреждат нощи с дни...
Любовта ми продължи да съществува -
Намери си утеха в МНОГОТО ЛУНИ!!!
© Неделина Кабаиванова Все права защищены