4 мар. 2017 г., 22:15

Спасение 

  Поэзия » Другая
217 1 2

Приятели, защо ме предадохте?
А вие родители, защо изоставихте?
В гроба студен баща ми почива,

а майка самотна в безнадежност загива.

Отрече се тя от рожба и Бог

сама си направи живота суров.

Тежък е кръста,много тежи

така е било, ще бъде така щом живеем в лъжи.

Спасение Христос се нарича.

О моля те, Боже, помогни,

че твоя съм ти не отричай!

© Северина Николова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??