2 янв. 2008 г., 09:19

Спасили крехките мечти... 

  Поэзия » Любовная
644 0 26
Дали изобщо ще се срещнем,
спасили крехките мечти?
И тихо ще си кажем нещо,
а може и да помълчим?...

Дали ръката ми ще тръпне
във твоята добра ръка?
И бавно двамата на глътки
ще пием обич и тъга?

Надеждата ни - птица бяла
дали във нас ще полети?
Ще бъдем ли единно цяло,
спасили крехките мечти?...


© Вилдан Сефер Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??