7 окт. 2010 г., 09:35

Споделено с любовта 

  Поэзия » Любовная
709 0 3

Споделено с любовта

 

Била си тук... усещам аромата
оставен от любимия парфюм
а в стаята са чувствата познати
разглеждала си стария албум

Дали дошла си тук заради мене
или пък просто тъй да повървиш
сама ли си... дали ще имаш време
със мен отново тук да постоиш

Къде се криеш... в цветето красиво
което ти поднасям всеки ден
сърцето ми със теб е тъй щастливо
сънят ми... със мечти е зареден

Дали ще мога утре да те видя
да те докосна нежно със ръка
накрай света за тебе ще отида
и там ще ни намери есента...

© Чавдар Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??