27 авг. 2014 г., 22:01

Спомените 

  Поэзия » Философская
450 0 0

                   Спомените

Спомените връщат времето назад, аз знам.

Запътила съм се и аз със тях натам.

Връщат чувствата дълбоки

и отварят раните жестоки.

Да се отървеш от тях така лесно не става.

Да забравиш моментите прекрасни сърце не ти дава. 

Всеки незабравим миг те ти връщат

и във щастие те обгръщат. 

Всеки спомен изведнъж изплува

и кара всеки да тъгува. 

Всички неща в спомени се превръщат 

и при всеки текст на песен или снимка

спомените се завръщат...

© Виктория Димитрова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??