3 сент. 2020 г., 00:52

Споменът за август 

  Поэзия » Любовная
370 1 2

Август е почти към своя край,
за мен бе изживяна мъничка мечта..
Бях се молила за Земен рай
и този път съдбата бе на моя страна..

 

Август е копнеж и увлечение,
жажда за живот и още, сладка тръпка..
Безкрайни нощи в разхищение,
нека да ги изживеем стъпка по стъпка..

 

Август е спомен.. За сладост,
за теб, за малката ни изживяна мечта..
Превърна се във моя слабост,
ала септември е пред входната врата..

© К. Г Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??