10 янв. 2016 г., 18:57

Спри сърце 

  Поэзия » Любовная
323 0 0

"Липсваш ми...",

крещи сърцето ми.

Млъкни,

ще спре да те боли!

"Прости...",

замълчи сърце!

Просто забрави.

"Извини..."

Хайде вече престани!

Усилия напразни,

разбери.

Не ще я върнеш

вече ти!

Запомни

онези две очи

пълни със мечти,

сияещи като звезди.

И не тъжи

по изгубени мечти!


На момичето с жълтите чорапи.

И.Ж.    (09,01,2016г.)

© Ивета Желязкова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??