5 сент. 2007 г., 10:52

Спринт след Любимия 

  Поэзия
542 0 2
                                               "Спринт след Любимия"                  
                                                 (Хумористично)
                                       


Когато тръгнеш да обичаш,
за две неща се приготви -
в началото ще трябва да потичаш
след оня, за чиято страст гориш.

Ще тичаш месец, два, година...
ще влезеш в "Най-добри спринтьори"
но не забравяй - не е единствен той -
има много пистови коридори!

© Госпожа Стихийно Бедствие Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??