23 апр. 2015 г., 15:51  

Срещу присъдата на Октай 

  Поэзия » Гражданская
301 0 0

Съвестта ни нека се събуди!

Невинният Октай съдът осъди!

Боли ме за присъдата му голяма,

три години и половина - драма!

Несправедлив е този зъл свят,

всеки честен човек ни е брат!

Затова от тоя съдия ме е срам,

че срещу системата Октай е сам!

 

Визирам Октай Енимехмедов.
 

 

eurocom.bg/news/article/oktai-enimehmedov-vliza-v-zatvora 

© Георги Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??