23 мая 2009 г., 01:51

Старата игра 

  Поэзия » Другая
1159 0 12

  Започваме отново вековната игра.

  Играта е много стара - първи стъпки към любовта.

 

  Ти мълчиш и аз мълча,

  опитвайки се да узнаем мислите на другия.

  

  Скрити погледи в началото, а после пълни с очакване,

 

  чувства - тръпки в нас пораждащи,безумно хубаво усещане.

 

  Ти отмяташ бавно своите коси,

 

  на пръстче ги навиваш, с поглед ме следиш.

  

  Аз говоря с други, а мисля си за теб,

  станал съм разсеян, правя се и на поет.

  

  Поводи намираме, за да се докоснем,

  

  търсим жадно смисъла в думите на другия.

  

  Смях еуфоричен разстърсва ни и двамата,

 

  глупости приказваме, странни за околните.

 

  Сигурно това са знаците на любовта,

 

  но за да бъде истинска...??? - това оставям го за вас!

   

 http://www.vbox7.com/play:faa95dd4

  

 

© Петър Койчев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??