24 мая 2016 г., 09:46

Ставай, да те няма 

  Поэзия » Любовная
672 2 2

Писна ми от теб и твоите лъжи.
Да, писна ми. Не разбираш ли?
Няма ли кой друг да те вземе?
Сляп ли бях, че от всички, видях само тебе.

О, не! Това няма да продължава така.
За нищо на света не бих хванал отново твоята ръка.
Много лесно ще си намеря някоя като теб изкуфяла,
така че bitch...ставай, да те няма.

Върви да показваш на друг "хубавото" си тяло.
От тебе човек няма да излезе, то се е видяло.
Носиш дрехи за хиляди и се мислиш за най-най,
но знаеш ли...тези като теб винаги имат лош край.

Ставай и се махай, от тебе нямам нужда.
Всяка, изречена от теб, дума ми стана чужда.
Не искам да те виждам вече,
събирай си парцалите и бягай надалече.

© Кристиян Иванов Все права защищены

За момичето, което толкова много обичах! Надявам се да ви хареса! :)
Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??