2 июл. 2007 г., 15:18

Стих си  

  Поэзия
731 0 26
С теб съм ден и нощ,
ти си ми незаменим подарък (от съдбата).
И гледам те - там горе - на пиедестала.
Храм в сърцето си за теб съм изградила (в душата ми).
Стих и любов си ми, сине,
искам да растеш щастлив и силен!

© ГАЛИНА ДАНКОВА Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??