11 февр. 2016 г., 22:59

Стихове 

  Поэзия » Другая
581 0 2

Прописах стихове  не да ви досаждам,

мълчанието в душата някъде проби.

Не е в мен на някой Аз де се нагаждам,

за миналото вярвай хич не ми се и скърби.

В тях да кажа че намирам аз утеха,

не знам, за някой може да са и лъжи.

Сърцето те дълбоко ми завзеха,

всеки има право срещу тях да поръмжи.

Плахо всеки някак е започвал,

 Времето,  сърцето и душата  ще гради.

Кой поезия за малко е докосвал,

семенце любов в душата си ще посади.

                                         В.Й. 04.02.2016г.

© Васил Йотов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Истина е. Поздравления!
  • Да, докоснем ли се до поезията, посаждаме семенце любов в нея. Прав си, Василе.
    Поздравление за това прозрение!
Предложения
: ??:??