16 авг. 2006 г., 20:48

Стиховете ми 

  Поэзия
1144 0 3
на теб!

Знам, че не са красиви –
бодливи.
Шепа камъчета в косите ви,
коприва в мечтите ви.
Ала такива са –
като викове –
все ме застигат –
вечна присъда –
за тях да жадувам,
без тях да не ме свърта.
А времето бодливо
все за залъка ме вързва!

© Румена Румена Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??