9 июн. 2007 г., 10:02

Стоян 

  Поэзия
564 0 2

Когато волята  ти се изпари,
когато те боли, защото обичаш,
когато усещаш, че сърцето тупти,
да, това СТОЯН се нарича!!!


Когато плачеш и умираш без време,
когато пространството е мечта,
когато за никой и нищо не ти дреме,
да, аз знам, СТОЯН е това.


Когато сълзите капят и той не вижда,
когато си до несвяст и омраза пиян,
когато на всяко момиче завиждаш,
да, аз зная, това е СТОЯН.


Когато мразиш и тройно обичаш,
когато имаш хиляди, а си сам,
когато си себе си, а различен,
да, знай, аз обичам СТОЯН.


На   / ха познайте де! :) /   Стоян

© Петето Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??