22 янв. 2014 г., 20:55

Страх 

  Поэзия
565 0 0

Твоите тежки стъпки

тук... в сърцето ми тежат,

по тялото полазват тръпки,

а после идва и страхът.

Страх, че нещо ще се случи,

нещо между теб и мен,

страх от тайните подбуди

към греха неопростен.

© Белла Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??