5 февр. 2008 г., 09:35

Страх 

  Поэзия » Любовная
939 1 3
 

Страх

 

Имах нужда от светлина, от подкрепа, от любов.

Получих ги, а толкова ме е страх..

Страх от толкова любов. От толкова отдаване.

Не искам да изгубя тази обич. Не искам да изгубя теб.

И страх ме е. Дали си искрен. Дали не лъжеш. Дали си Ти.

Страхувам се от тази сладка болка, от толкова усмивки...

Може би съм глупава, може би греша... не знам.

Но искам да повярвам в теб и в тази обич.

Имам нужда от това!

© Магдалена Русева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??