23 окт. 2023 г., 12:07

Страхувам се 

  Поэзия » Любовная
174 0 5

      

     Страхувам се

 

Страхувам се да те погледна,

от погледа ми ще личи

любов красива и неземна,

любов от дълги летни дни!

 

Любов от нощите безкрайни,

любов от лунна самота,

любов от приказки вълшебни,

донесли много светлина!

 

Страхувам се да те погледна,

да срещна твоите очи,

ще мога ли да си открадна

искрица малка и мечти…

 

Страхувам се да те погледна,

сърцето ми до днес боли.

Страхувам се да ти го кажа,

не знам дали обичаш ти.

         Мария Мустакерска

© Maria Mustakerska Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??