6 авг. 2010 г., 12:43

Страната на чудесата 

  Поэзия » Другая
541 0 0

Страната на чудесата,
всеки иска да я има,
но не на небесата,
а през лято, не през зима.
Имаш я. В мечтите ти.
Повярвай със сърцето си
и ще я получиш.
С нея ще сполучиш,
защото си е твоя,
но и аз си имам моя.
Отвори си съзнанието,
за да получиш признанието.
Можеш да отидеш всеки ден
в странния свят Wonderland.
Има един начин -
просто затвори очи и МЕЧТАЙ!

© Лала Пеева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??