10 июл. 2014 г., 17:03

Странджа планина 

  Поэзия » Пейзажная
571 0 1

Хубава си, моя Странджа,

с високите си планини,

хубава и незаменима

с китните си низини.

 

Ти за мен си най-красива

и през лете и през зима,

в нашата страна любима

всички знаят че те има.

© Красимир Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??