13 янв. 2006 г., 13:08

странна 

  Поэзия
586 0 0

-Странна си-казват ми го всички.
Аз самата знам си това.
Но не съм ли и аз като всяка друга жена?
Не се ли нуждая като всяка друга от любов и топлина?
Странна съм.Приемам го.Добре.
Но всеки ден очакваме заедно с моето сърце-
да ме обикне и прегърне мъж странен като мен.

© Ванина Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??