12 февр. 2006 г., 13:55

Страст 

  Поэзия
804 1 0

Произведението не подходит для лиц моложе 18 лет.

Обичам те, защото си ти
обичам те заради твоите кафеви очи.
Обичам и твоето тяло
толкова голо и подивяло.
И животинското вав теб напира
и нямащ мира и то извира.
И търсиш мен да обладаеш,
да ме разкопчаеш и пожелаеш.
После в ритъма на любовта
да затанцуват нашите тела.

Да той навлиза в моя свят
толкова невинен и непознат,
толкова потаен и съкровен
и е скрит дълбоко в мен.
Но тои решава и продължава
и всичко в мене разузнава,
всяка част от мойта плът...
И за миг спря да се върти света.
И сякаш се понесохме към рая
и възбудата ни силна не изтрая
и искахме да изкрещиме от екстаз
и нокти в него да забия аз.

И нашите потни тела потръпваха страстно
той навлезе в мен и стана опасно
И любовта между нас се разгоря
и сякаш на кладата на любовта
горяха нашите тела.

Задъхани се свлякохме на пода
страстно уморени от греха
с поглед само се разбрахме
и продължихме в съня.

© Жени Банева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??