2 апр. 2007 г., 19:50

Страст 

  Поэзия
713 0 1

Всеки път щом те видя
усмивка грейва на моето лицe.
Всеки път очите ми трептят
с неясен поглед към теб.

Ти при мене щом си
силно тупка моето сърце,
трепери гласа ми,
опитам ли се нещо да кажа.

Този син океан в твоите очи
обърква всичко в мене
и само с поглед
може да ме изпепели.

А ръцете ти,
когато ме докосват,
сковава се тялото ми,
жадно за ласките ти.

Дъх не мога да си поема,
впила устни в твоите.
Телата не искат да се отделят,
а вечно заедно да стоят.

Приплетени един в друг,
докосвайки ме и целуващ ме,
изпиваш ме докрай!

Имам нужда от този рай!

© Юлия Илиева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Страхотно е. Много страст и желание...
Предложения
: ??:??