4 янв. 2009 г., 20:51

Струни от една китара 

  Поэзия » Другая
549 0 3

Смях в мелодия, запазена в сърцето.

Пръстите така и не спряха да дрънчат.

... Тум... тум... дрън...

Цигарен дим рисуваше в дробовете.

Но никой така и не разбра как отишъл си е дъждът след теб...

 

 

© Петко Петков Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??