26 нояб. 2014 г., 22:04

Сутрешно 

  Поэзия » Другая
347 0 1

Избягах, но и тук на север мъглите ме застигат,

не ме оставят никога на мира, нищо не разбират.

Не искам объркаността, която в мене сбират.

Опитвам се

да се променя,

търся слънце

през деня,

 а вечер топлина

но от света

ме скриват.

Най-тъмните кътчета умело в мен намират,

несъществуващи неща на повърхността издигат,

спомени за минали любови призрачно размиват.

Надежда за

безкрайност споделена

на паважа

сив

с трясък

яростно

разбиват.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

© Недописана Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Последните 7 реда достигат кулминация, може би защото подсъзнанието разчита "безкрайност споделена" като "безкрайна споделеност".
    Формално - като графика, стихотворението наподобява сякаш френски ключ, с който прискрипва душата!

    Поздравление, Недописана!
Предложения
: ??:??