10 мая 2012 г., 10:46

Свечеряване 

  Поэзия » Любовная
652 0 1
Защо годините превръщаш в драма -
изнизваме се всички като дим.
Искам в залеза да бъдем двама
и тръпката последна с теб да уловим...

© Иван Миланов Шопов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??