8 мар. 2007 г., 20:16

Свежест и танци 

  Поэзия
879 0 2

В свежата прегръдка на пролетта,

Отново с тебе танцувам.

Студен ли си? Чувстваш ли болка?

Недей!

Зимата вече далеко е,

Почувствай танца с кръвта си.

Салса, меренге, танго или джайф,

Пусни ги в душата си,

Изгони тъмната и замръзнала зима.

Самба, румба, бачата, много са тъжни за мен.

Свежо прегърна ме днес пролетта,

Свежи са стъпките, ритъма, свежа е мойта душа.

В кристалната чаша налей ми, само студена вода.

Не искам ни вино, ни водка, не искам отново

Да ме боли глава.

Свежест и танци, това е, което ражда

В мене страстта.

Искаш ли да опиташ?

Ела, подай ми ръка!

© Мег Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??