28 мая 2005 г., 01:58

Светица 

  Поэзия
964 0 0
Ах, как искам света да обърна,
да ме запомнят с нещо добро.
Светица, даряваща радост и щастие,
една добра душа в море от тъга.
В историята вечна да остана
като жената, донесла мира,
на децата гладни по парче хляб дала
и усмивка на нежните детски лица.
Като жената, която е била щастлива,
само когато щастие на други дарява,
като жената, пожертвала себе си
в името на любовта по света...

© Анета Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??