Търсех начин...
Търсех начин да обичам.
Търсех светлина.
Търсех теб във мрака на тази тъмна земя.
Търсех, бях изпълнена с тъга
бях изпълнена от страх.
Търсех и се лутах, за да видя светлина.
Бях наранена не мислех че така ще бъда повалена
Мракът страшен е, тук бях, но теб те нямаше.
Сили нямах, тъкмо се предадох
Заблестя пред мен, подаде ми ръка.
Очи отворих, видях те, моя светлина.
Вече знам, няма начин да живея без теб, моята светлина.
Отворих си сърцето.
Усетих любовта ти като огън от хиляди пожари.
И все си мисля щях да съм мъртва в мрака,
Ако я нямаше моята светлина.
© Ем Все права защищены