8 апр. 2016 г., 20:49

Светлина и тъмнина 

  Поэзия
524 0 0

Нашият свят е една 
безкрайна светлина и тъмнина.

Светлината и тъмнината 
са около нас,
както и в нашите сърца.

Хората сме като 
мравки на съдбата.
Живеем ден за ден 
и се опитваме да оставим тук следа.

Всички сме толкова различни 
на тази планета,
всеки има нещо, което друг пък няма.

Различни сме, добре.
Но във всеки от нас 
има както светлина, така и мрак и обратно. 

Хора сме така,
тъй както през деня има мрак,
така и в нощта има светлина.

© Емил Костов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??