28 сент. 2013 г., 16:57

Светло слънце 

  Поэзия
359 0 6

Денят ми

днеска слънце подарява.

Поглъщам

го с душа и със очи.

И таз любов

във мен не остарява...

Отдавна

тя в сърцето ми лежи.

Отколе

слънцето ми е живота.

За мене

то е слънчева любов.

Поглъщам

го и днеска със охота.

Да стана

светло слънце съм готов!

 

© Никола Апостолов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??