26 авг. 2020 г., 16:02

Светъл ангел 

  Поэзия » Любовная
540 0 0

Като пролет, като песен

ти дойде в миг чудесен,

нощ изчезна, слънце се появи -

пред мен се ти яви.

 

Светъл ангел от небето,

ти пречисти ми сърцето,

грехът от мен се изпари -

за теб мислех, не за пари.

 

И затуй сега тъгувам аз,

че сърце самотно е в зъл свят.

Колко нежност в този мраз

породи у мен, о, ангел крилат!

 

© Георги Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??