24 мая 2009 г., 16:02

Светъл празник 

  Поэзия » Для детей
619 0 13

 

В ранна утрин днес децата

дъхав цвят ще наберат,

ще закичат вред школата

и венци ще изплетат!

 

Ще закрачат пак засмени

с пролет в грейнали очи

и „Народе възродени”

пак навред ще заечи!

 

Че настъпва светла дата

в родния ни свиден край –

Празник на Светите Братя –

24ти МАЙ!

© Борко Бърборко Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??