Слънце, пясък и море,
над теб е синьото небе,
до тебе любовта расте,
в миг те гледа смаяно дете.
Вяра в сърцето ти се вижда,
сълза невинна в ръката ти се скита,
в теб една мечта ще се преплита,
за теб една любов ще пита.
© Никола Диманов Все права защищены