7 сент. 2014 г., 20:30

Свобода 

  Поэзия » Философская
527 0 0

Птиците сънуват,
че смеят се сега,
макар и пътни знаци
да цепят въздуха.

Те търсят свободата,
където липсва тя
и тайно се надяват,
да срещнат радостта.

Оранжев, но невидим
за хората в нощта,
дракон като кобра,
осветява им Света.

Той им дава сила,
разкрива им една
тайна, за да могат
да оцелеят вечерта.

Птиците сънуват,
че смеят се сега,
защото има дни,
в които е така.
 

© Виктория Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??