5 февр. 2021 г., 23:16

Свободата 2 

  Поэзия » Философская, Гражданская
183 0 0

Човекът свободен се ражда,

но в окови е, когато е голям,

но не смее той да се обажда,

че помисля си:"Трябва аз да ям."

Само който е на власт или е богат

не е потискан, не е роб,

човек за човека уж е брат,

а тъпче го почти до гроб.

© Георги Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??