7 нояб. 2011 г., 07:44

Свят от мечти 

  Поэзия » Другая
593 0 1

Свят сътворен, свят на мечти,
нарисуван с пъстри душевни бои,

свят на надежди и чудеса,

свят за души на самотни деца.


Далеч от всяка реалност е той,

в него крилете намират покой,

в него злото остава без сила,

любовта - всички сърца приютила.


Няма там болка, нито пък страх,

там мечтите не стават на прах,

няма жестокост и злоба дори,

няма маски и двойни игри.


Там е свободен човешкият дух

и за зли думи човекът е глух,

граници никакви няма, лети,

който поглед в небето стреми.


Там да обичаш и да твориш,

да не мъждукаш, а да гориш,

сила е най-голяма човешка,

за която си струва и грешка.


Свят сътворен, свят от мечти,

който не съществува, уви,

само във моите мисли го има,

в него почивка от всичко си взимам.

05/11/2011
19:46

© Кристиана Иванова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??