Святата хармония
Душите ще празнуват обновени.
Звездите ще танцуват подмладени.
Светът ще бъде нов и променен –
Ще влезем в дългочакания ден.
И ще настъпи святата хармония,
ще се стопи тъй дългата агония.
Любов и мир в безкрайност и в безвремие
ще обгърне всички поколения.
И ще кръжим олекнали отново,
ще бъдем мисъл и ще бъдем слово,
което през пространството минава
но жител на Вселената остава…
© Стойна Димова Все права защищены