8 авг. 2005 г., 00:10

Сълза отново... 

  Поэзия
684 0 0
Сълза отново по лицето ми се стича,
Сърцето мое имената твои изрича,
Умът ми само тебе знае,
А тялото тъй силно те желае.

Но в сърцето твое има друга зная,
А аз за тебе само си мечтая.
А дали тази друга те обича тъй силно както аз,
Дали твоето име тя шепти насън със нежен глас.

Това, когато ти четеш,
Зная, може и да ме намразиш,
Но аз не мога да живея веч така,
Без ти да знаеш какво е в моята душа.

© Бет Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??