12 мар. 2011 г., 08:58

Сълза отрони тъжен ден 

  Поэзия » Любовная
640 0 0

Сълза отрони тъжен ден

 

Сълза отрони тъжен ден,

отровен сок на листи ярки.

В цветя дъждът е бил роден,

но днес морят го мисли жарки.

 

Удави ти с последен стон

и тези кули, тъй мъгливи.

С дъха на стар, протрит балтон

запомних диви ириси в синьо.

 

Не ще усетя пак земята,

с последна песен, в сън студен.

Нощта откъсна ù крилата,

сълза отрони тъжен ден.

© Есенна песен Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??