Сълза в очите
1 Една сълза от очите ми изтича
и по бузата се стича.
Продължава тя надолу,
без да спира - чак до долу.
2 За теб се спусна тя
и ти я дарявам аз сега.
Не я отпращай ти,
а бавно в нея се потопи.
3 Сълза с вкус на бонбони
от мен се отрони,
а така искам някой да я прогони
с целувка нежна и чак очите ми да затвори.
4 Мисълта, че не си сега до мен,
породи желанието ù да се отдели от мен.
Но мъката, че не си постоянно с мен,
така лошо ме ранява всеки ден.
5 Радостта, че те нося вътре в мен,
ме кара таз сълза да спра.
Толкова е тежка тя,
но нямa да я има вече никога!
6 Щом застанеш пред мен ти,
ме караш да се усмихна, разбери.
Таз усмивка е желана,
защото не причинява рана!
© Вики Все права защищены
изтича-стича
надолу-долу
мен-мен
..................