По път поетичен отдавна вървя.
Не съм неетичен, но вътре кървя.
За думи гладувам и все ме боли.
За слънце жадувам, а дъжд ме вали.
Не ползвам чадър и съм без дъждобран.
Но имам кахъри дали съм разбран...
© Никола Апостолов Все права защищены