27 февр. 2008 г., 11:38

Сън 

  Поэзия
813 0 12
Тази нощ сънувах мустанги.
Диви като шишарки.
Исках да обяздя най-красивия.
Но се оказа, че не ми е
по мярка.
Тази нощ сънувах прилепи,
повратливи и хищни като истина.
Исках да ги храня с пеперуди,
но бяха безкоприн
ени.
Тази нощ сънувах жаби,
крякащи самовлюбчиво серенади,
а на сутринта се събудих,
целия нахапан от ко
шмари.

© Илиян Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??