Тъмна нощ, една звезда,
скали, вълна, морска тишина,
мъж, жена, вълшебна голота,
страст, копнеж и сбъдната мечта.
Дъх горещ, настръхнали тела,
въздишка тиха в нощта,
крака, преплетени в едно,
устни топли, розова гърда.
Струйка пот, език приветстващ,
гръб, извит в дъга,
думи нежни, ръце порочни,
вик! и после тишина…
© Анета Все права защищены